• oostland33 is in 1 dag jarig (42)
 • Meryn is in 6 dagen jarig (32)
You are here: Start Artikelen Game Artikelen Battlefield 3 Beta Review

 

bf3 - mp - caspian border - gamescom 02

Is battlefield 3 de battlefield game waarop iedereen zo lang heeft gewacht?

Simpel gezegd JA!
De redenen waarom deze game DE nieuwe battlefield game is zijn in een aantal woorden gezegd:
64 player maps, water-,land- & air voertuigen, upgrades en natuurlijk heel veel open ruimte.


Open Béta server stress tests

Okay, ik geef eerlijk toe dat de béta van afgelopen 2 weken niet zo goed was als dat menigeen gamer gedacht had dat de game zou worden.Sowieso is het erg frustrerend dat er 3 weken voor de release een open béta wordt vrijgegeven die vol met bugs zit. Dit geeft ook bij mij erg weinig vertrouwen dat de game bug vrij is met de release. Aan de andere kant werd er duidelijk naar buiten gebracht door Dice dat de open béta puur en alleen bedoeld was om de servers mee te testen ook werd er aangegeven dat de open béta op een 6 maanden oude testversie van de game draaide. Er was geen punkbuster actief waardoor het dan ook alleen maar meer leek op een groot bug feest.


bf3-screeny1Is de béta de moeite waard geweest

In mijn opninie wel, zo ben ik een een luttele 23 uur toch erg ver richting de 30er levels geslopen. Heb ik al met meerdere nieuwe wapens, upgrades en gadgets kennis mogen maken en tsja .. eerlijk is eerlijk de bugs begonnen echt pas irritant te worden toen ik een hoop comments gelezen heb op het internet. Daarna ging ik de bugs sneller herkennen en lag mijn focus meer op de bugs spotten als het "hersenloze"schietwerk.
De map keuze (Operation métro) was niet bepaald mijn map, althans de eerste ±18 potjes.
Daarna ging het steeds lekkerder en begon het gevoel van "vroegah" weer in te sluipen.
(Het gevoel van de BF2 infantry mode).


Laatste impressie van de Béta

Mijn laatste impressie van deze béta is geweest en ik citeer mijn gedachten: "O.M.F.G"!
De map genaamd Caspian Border werd open gegeven, hierin heb ik me toch wel best vermaakt. Al het brute oorlogsgeweld om mij heen, de Straaljagers die over razen, beschoten worden van 6 kanten, Het kon niet op.!Deze map zag er zeker een heel stuk beter uit dan menigeen andere game die ik de laatste tijd heb mogen spelen. Er gebeurt genoeg om, zelfs al is het maar voor 1 of 2 potjes, toch jezelf goed mee te vermaken.


Conclusie

Dit is zeker een game die ik nog vaker ga spelen. De singleplayer lijkt me sowieso zeer interresant en de multiplayer is zoals vanouds "slow-paced" dus ja lekker beetje sluipen en rustig je kills afwachten.Teamplay is een must en most of all: geen bunny hop shit !


Peace Out,
RaymondBerichten: 12 jaren, 3 maanden geleden door Mote #243
Je zult er niet voor gebanned worden. Helaas gaan ze wel de stats ressetten voor mensen die de engineering exploit veel hebben gebruikt Zelf heb ik het niet gebruikt want ik wist dat er een luchtje aan hing
Berichten: 12 jaren, 3 maanden geleden door Klaasvaag #242
EA deelt honderden bans uit voor Battlefield 3-cheaters

Dice, ontwikkelaar van Battlefield 3, heeft laten weten dat het inmiddels honderden accounts van de veelverkochte shooter heeft geblokkeerd. De betreffende spelers zouden misbruik maken van een aantal bugs in de game.

Via Twitter lieten Dice en uitgever EA weten dat het honderden Battlefield 3-accounts heeft geblokkeerd en dat de bijbehorende statistieken zijn gewist. Volgens de ontwikkelaar zouden de spelers achter de betreffende accounts vals spelen door fouten in de shooter te benutten.

Door misbruik te maken van een aantal bugs in Battlefield 3 zou het in de multiplayer-modus onder andere mogelijk zijn om met behulp van de reparatietool van de engineer of de eod-bot op een oneerlijke wijze tienduizenden punten te verzamelen. Dice heeft spelers opgeroepen om cheaters te melden, al dan niet met daarbij een screenshot van het Battle Log Report. Vermoedelijk zal Dice in de eerstvolgende patch de betreffende fouten in de shooter verhelpen.

Edit:

dit was mij persoonlijk ook al opgevallen en ik heb hier aardig wat punten mee gescoord (samen met Diamantje) Ben benieuwd of me dit gen "BAN" heeft opgeleverd (nog niet gechecked eigenlijk).

Wat bedoel ik:Overigens vind ik dit geen "cheat" maar gewoon mogelijk en moeten ze het maar "gewoon" fixen!
Berichten: 12 jaren, 3 maanden geleden door Klaasvaag #238
Uiteindelijke oordeel : beetje meer arcade en Modern Warware/ Call of Duty achtig (leveling systeem en perks) dan mij lief is (heel anders dan BF2 bijvoorbeeld).
Maar na het unlocken van wat dikke wapens (en samen spelen met "guildies"Winking smiley wordt het wel leuker. Niet mega dik maar zeker wel vermakelijk om af en toe te skieten!
Berichten: 12 jaren, 4 maanden geleden door Klaasvaag #138
Berichten: 12 jaren, 4 maanden geleden door Klaasvaag #120
<

Bespreek dit artikel
U moet inloggen of registreren om deel te nemen aan deze bespreking.
           | 
.: Shoutbox voor je dagelijkse portie klets ::.
Laatste Shout is van:
3 jaren, 1 maand geleden
 • summetje : heel rustig Open-mouthed smiley
 • triggs : wat is het rustig hiero
 • Anna : ts down?
 • Klaasvaag : TS weer up
 • Klaasvaag : TS Sevrer heeft updates dus komt terug in 10 min.
 • Peer : Sry het heeft ff geduurd maar ts is weer in de luch
 • triggs : Voor de Minecrafters, we zijn net een nieuwe wereld gestart (Vanilla + een paar handige plugins). Stuur maar een PM om gewhitelist te worden.
 • Peer : Dinsdag middag 22/07 gaat TS tijdelijk uit de lucht ivm een nieuwe glas aansluiting en meer snelheid dus Smiley\
 • Heiligeboon : Nog mensen die morgen Wildstar gaan spelen? ^^
 • Heiligeboon : Hey hey!
 • Klaasvaag : Idd Ray, ziet er wel interessant uit moet ik zeggen
 • Yvilthi : project titan of zo ?
 • Yvilthi : Blizzard --> Activision --> Bungie --> 500 miljoen --> Space shooter
 • Yvilthi : zet me aan het denken...
 • Yvilthi : «link»

Alleen een geregistreerde gebruiker kan een bericht plaatsen

TeamSpeak 3 Server